Често се казва, че кучето е най-добрият приятел на човека. Много

...
Често се казва, че кучето е най-добрият приятел на човека. Много
Коментари Харесай

Две бездомни кучета спасиха сляпа жена от кално тресавище

Често се споделя, че кучето е " най-хубавият другар на индивида ". Много от нашите четириноги другари съумяват да потвърдят това изказване още веднъж и още веднъж. 

Никое друго животно не е толкоз лоялно към своите стопани, а постоянно даже към непознати. Повечето породи кучета са доста самоотвержени по природа и ще положат всички старания, с цел да пазят другарите си в сигурност, постоянно пренебрегвайки личната си сигурност.

Историята стартира, когато мъж на име Аке Срисуван публикува фотоси на своята страница на стара жена, която е паднала в калта, и две кучета, които я избавят. На първата фотография виждаме едно от двете бездомни кучета, което като че ли се грижи за дамата край реката. На втората фотография виждаме покрайнината по-ясно и виждаме и второто куче, което държи под око приятеля си и старата жена.

Очевидно старата жена не се чувствала добре. Тя е сляпа и наподобява очевидно дезориентирана.

Дрехите й са мръсни и покрити с тиня и беше ясно, че тази стара дама има потребност от помощ. Всъщност двете бездомни кучета останаха до нея дълго време, с цел да я пазят и да я предпазят от евентуални закани, преди да дойде помощ. 



Когато фотосите станаха вирална в страната, историята на старата жена притегли вниманието на локалните управляващи.

Властите са създали всичко допустимо да намерят дамата и двете кучета.

Според локален новинарски уебсайт дамата и двете кученца са били откарани в локално здравно заведение, където са получили лекуване и помощ.



За страдание не се знае доста за настоящото положение на дамата или двете кучета, само че е окуражаващо да се чуе, че им е оказана здравна помощ.

„ Самоотвержеността на кучето идва от вълчия генезис на кучето и вековете на отглеждане, което значи, че кучетата инстинктивно знаят по кое време човек има потребност от помощ “, написа Scottsdale Pet Hotel за лоялността на кучетата.  " Ако деянията добрина, кучето в никакъв случай няма да ви изостави и ще рискува живота си за вас. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР